24 uur per dag, 7 dagen in de week hulp

Een veilig gevoel thuis met een hals-of polshanger met alarmknop? Met personenalarmering kunt u in geval van nood 24 uur per dag, 7 dagen in de week, hulp inschakelen door op de alarmknop te drukken. Hierdoor kunt u veilig zelfstandig thuis wonen en is er altijd snel iemand van het thuiszorgteam bij u wanneer dit nodig is.

Hoe werkt personenalarmering?

U ontvangt thuis een kastje met een hals-of polshanger met daarop een alarmknop. Dit kastje wordt aangesloten op uw vaste of mobiele telefoonaansluiting. Als u op de knop drukt, krijgt u verbinding met een medewerker van het thuiszorgteam. De medewerker beoordeelt uw hulpvraag en bekijkt of er iemand naar uw huis komt. Als u niet in staat bent om de medewerker te antwoorden, zal er standaard iemand naar uw huis komen als u de alarmknop heeft geactiveerd.

Let op: personenalarmering is geen vervanging van het alarmnummer 112. Als er spoedeisende hulp nodig is, bellen wij onmiddellijk het alarmnummer.

Aanvragen en kosten behandeling aan huis

Er zijn verschillende abonnementen met bijbehorende kosten. Neem voor meer informatie over het aanvragen en de kosten van personenalarmering contact met ons op. Sommige verzekeraars vergoeden een deel van de personenalarmering. Neem contact op met uw verzekeraar voor meer informatie.

Heeft u nog vragen over wat wij voor u kunnen betekenen?

Onze collega’s staan voor u klaar!