Dagactiviteiten voor ouderen

Heeft u behoefte aan gezellige activiteiten met andere ouderen op een dag? In De Thuishaven en Bosch en Duin in Scheveningen bent u van harte welkom bij de dagbesteding om een kopje koffie te drinken, te lunchen of aan te schuiven bij één van onze activiteiten.

Ontmoetingscentrum De Thuishaven

In De Thuishaven bevindt zich een ontmoetingscentrum. U kunt hier maandag, dinsdag en donderdag terecht van 10:00 tot 15:00 uur voor dagbesteding. Er is een divers dagprogramma met bewegen, lezen, spelletjes spelen, geheugentraining, gezamenlijk lunchen en koffie drinken.

Schevenings Ontmoeten

In Scheveningen zijn er diverse locaties van Schevenings Ontmoeten (Onderdeel van Haags Ontmoeten). In deze locaties kunt u alleen of samen met uw mantelzorger aanschuiven en meedoen aan activiteiten. Elke dinsdag is er bijvoorbeeld dagbesteding van Schevenings Ontmoeten bij Bosch & Duin van 9:00 tot 15:00 uur. U bent van harte welkom om een kijkje te nemen!

Studiegroepen

In Bosch & Duin zijn er studiegroepen. Dit zijn speciale groepen voor ouderen die interesse hebben in uiteenlopende thema’s en actuele thema’s. De studiegroepen worden begeleid door een universitair geschoolde begeleider.

Alzheimer Café

Het Alzheimer Café is een maandelijkse bijeenkomst voor iedereen die met dementie te maken krijgt. Elke eerste woensdag van de maand vindt het café plaats in het Couvéehuis in Scheveningen. U krijgt hier meer informatie over dementie. Inloop is om 19:00 uur en het Alzheimer Café start om 19:30. De toegang is gratis.

Aanvragen en kosten dagbesteding

Wilt u een keer komen kijken bij één van onze dagbestedingsactiviteiten? Neem dan contact met ons op. Sommige dagbestedingsactiviteiten worden vergoed vanuit de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (Wmo) of door de Wet Langdurige Zorg (Wlz). Neem contact met ons op voor meer informatie over de kosten.

Op welke locaties in Scheveningen kunt u terecht?

Heeft u nog vragen over wat wij voor u kunnen betekenen?

Onze collega’s staan voor u klaar!